بهره وری

productivity for dummies

نویسنده :
کیارا کانلن
مترجم :
مریم مهذب
نوبت و سال چاپ : 1 / 1400 تعداد صفحات : 406
نوع جلد / قطع: شومیز / وزیری وزن: 600
ویرایش : 0 شابک 9786222620394
موضوع اصلی : مدیریت موضوع فرعی : مدیریت تولید

دریافت فایل:

افزودن به علاقه مندی ها
موجود در فروشگاه
450,000

10 %

قیمت : 405000 تومان

کتاب" بهره وری productivity for dummies"
«Productivity for Dummies» یکی از پرفروش‌ترین عناوین انتشارات معتبر Wiley است که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد. نویسنده‌ی کتاب، کیارا کانلن مشاور و مربی بین‌المللی در حوزه‌ی مدیریت زمان و سازمان‌دهی است. او با تجربه‌ی سال‌ها آموزش مدیران و تیم‌های کاری، این کتاب را به‌عنوان یک راهنمای جامع برای هر کسی که می‌خواهد از آشفتگی روزمره به سمت نظم و موفقیت حرکت کند، نوشته است.

ویژگی‌های منحصربه‌فرد کتاب
- راهنمای گام‌به‌گام: کتاب با زبانی ساده و روان توضیح می‌دهد چگونه از فهرست کارهای روزانه تا مدیریت پروژه‌های بزرگ، همه‌چیز را تحت کنترل بگیرید.
- تمرکز بر رفع موانع بهره‌وری: کانلن به‌جای ارائه‌ی توصیه‌های کلی، ریشه‌ی مشکلاتی مثل اهمال‌کاری، بی‌نظمی و عدم تمرکز را بررسی کرده و راه‌حل‌های عملی ارائه می‌دهد.
- ابزارها و تکنیک‌های کاربردی: از استفاده‌ی هوشمندانه از تقویم و اپلیکیشن‌ها گرفته تا ایجاد عادات کوچک اما مؤثر، کتاب شما را مجهز به ابزارهای واقعی برای افزایش بهره‌وری می‌کند.
چرا این کتاب را بخوانید؟
- اگر همیشه احساس می‌کنید کارهای زیادی دارید اما زمان کافی ندارید، این کتاب به شما نشان می‌دهد چگونه اولویت‌بندی کنید و زمانتان را بازپس بگیرید.
- اگر درگیر پروژه‌های کاری یا تحصیلی هستید، راهکارهای کتاب کمک می‌کند تا بدون استرس، به موقع و با کیفیت بالا کارها را به پایان برسانید.
- اگر به دنبال سبک زندگی متعادل هستید، این کتاب به شما یاد می‌دهد چگونه بین کار، خانواده و علایق شخصی تعادل برقرار کنید.

نتیجه‌گیری
-تمرکز کنید و وظایف بیشتری انجام دهید.
-در محیط کار پربازده تر باشید
-زمان را موثرتر مدیریت کنید
-بر تعلل غلبه کنید و کارها را زودتر از زمان تعیین شده تمام کنید

این کتاب یک راهنمای عملی و الهام‌بخش است که شما را از آشفتگی به سمت نظم و موفقیت هدایت می‌کند.همچنین به افراد کمک می کند با برخورداری از عادت های موثر و تمرکز بر مسائل درست در زمان مناسب به نتایج بهتری دست یابند.
“بهره وری productivity for dummies” نوشته کیارا کانلن ترجمه مریم مهذب در 406 صفحه و توسط نشر آوند دانش منتشر شده است و اکنون در فرشگاه درخشش موجود می باشد.

تا کنون دیدگاهی برای این کالا ثبت نشده است، شما اولین نفر باشید...