قلعه حیوانات

Animal Farm

نویسنده :
جورج اورول
مترجم :
امیر امیرشاهی
نوبت و سال چاپ : 24 / 1403 تعداد صفحات : 114
نوع جلد / قطع: شومیز / رقعی وزن: 85
ویرایش : 0 شابک 9786001215896
موضوع اصلی : سایر موضوعات موضوع فرعی : رمان/ زندگینامه

دریافت فایل:

افزودن به علاقه مندی ها
موجود در فروشگاه قیمت : 95,000تومان

اگر به دنبال یک داستان کوتاه اما عمیق، سیاسی و نمادین هستید که با زبانی ساده مفاهیم پیچیده‌ای چون قدرت، فساد، انقلاب و آزادی را به تصویر بکشد، کتاب« قلعه حیوانات» نوشته‌ی اورول یکی از شاهکارهای بی‌بدیل ادبیات قرن بیستم است. این رمان تمثیلی، با طنز تلخ و نیش‌دار خود، تصویری بی‌رحمانه از سقوط آرمان‌ها و ظهور دیکتاتوری پس از انقلاب ارائه می‌دهد.
درباره‌ی داستان کتاب« قلعه حیوانات»

در مزرعه‌ای به نام «Manor Farm»، حیوانات از ظلم صاحب مزرعه به ستوه آمده‌اند و تصمیم به انقلاب می‌گیرند. آن‌ها با الهام از آموزه‌های «Old Major»، خوک پیر و خردمند، انسان‌ها را بیرون می‌کنند و مزرعه را به « قلعه حیوانات» تغییر نام می‌دهند. در ابتدا همه چیز بر اساس برابری و عدالت پیش می‌رود، اما به‌تدریج خوک‌ها—به‌ویژه «Napoleon»—قدرت را در دست می‌گیرند و همان ظلمی را که علیه آن شورش کرده بودند، بازتولید می‌کنند.

ویژگی‌های برجسته کتاب« قلعه حیوانات»
- نمادگرایی سیاسی قدرتمند:
- شخصیت‌ها و وقایع کتاب نمادهایی از انقلاب روسیه و حکومت استالینی هستند.
- «Napoleon» نماد دیکتاتورهایی است که با وعده آزادی، قدرت را قبضه می‌کنند.
- زبان ساده، پیام عمیق:
- اورول با نثری روان و قابل فهم، مفاهیم پیچیده‌ای چون فساد قدرت، تبلیغات سیاسی و فریب توده‌ها را بیان می‌کند.
- جمله‌ی ماندگار:
- «همه‌ی حیوانات برابرند، اما بعضی‌ها برابرترند.»—این جمله به‌تنهایی عصاره‌ی نقد اورول بر نظام‌های استبدادی است.
- تأثیرگذاری جهانی و ماندگار:
- کتاب در فهرست ۱۰۰ رمان برتر مجله TIME قرار دارد و همچنان در مدارس و دانشگاه‌ها تدریس می‌شود.

چرا باید کتاب« قلعه حیوانات» را بخوانید؟
- اگر به دنبال درک بهتر از چرخه قدرت و فساد در جوامع هستید.
- اگر می‌خواهید با یک داستان کوتاه، اما تأثیرگذار، به نقدی عمیق از سیاست و جامعه برسید.
- اگر به ادبیات تمثیلی علاقه دارید و می‌خواهید ببینید چگونه یک مزرعه می‌تواند نماینده‌ی یک جهان باشد.

کتاب« قلعه حیوانات» با عنوان اصلی(Animal Farm) نوشته‌ی جورج اورول (George Orwell)ترجمه‌ی امیر امیرشاهی در 114صفحه، قطع جیبی و جلد شومیز در انتشارات علمی و فرهنگی چاپ و منتشر شده است. در حال حاضر آخرین چاپ این کتاب در فروشگاه‌های فیزیکی و اینترنتی کتاب درخشش در دسترس می‌باشد که با افزودن آن به سبد خرید و تکمیل فرآیند سفارش، در اسرع وقت برای شما ارسال خواهد شد.

تا کنون دیدگاهی برای این کالا ثبت نشده است، شما اولین نفر باشید...